Hartverwarmend ReVa

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni vindt onder de naam ‘Hartverwarmend ReVa’ een diner plaats voor iedereen uit Regentesse-Valkenbos (ReVa), een bijzondere Haagse volkswijk. Alle inwoners van de wijk zijn van harte welkom om aan te schuiven en de bijzondere smaken van onze wijk te ontdekken. Tijdens deze avond is de première van ‘Hartverwarmend ReVa’, een documentaire waarin een aantal ‘bijzondere gewone’ mensen uit onze wijk in de schijnwerpers wordt gezet. Elke dag opnieuw zijn immers wijkbewoners in de weer om het leven in onze wijk aangenaam te maken en te houden. Of dat nu is door een feest voor de wijk te organiseren, boodschappen te doen voor de buurvrouw of het onkruid te wieden in de stadstuin.

‘Hartverwarmend ReVa’ is een unieke samenwerking tussen De Cultuurbrouwerij, De Nieuwe Regentes en Resto VanHarte. De Cultuurbrouwerij bedenkt, maakt en produceert toegankelijke culturele producties op uiteenlopende locaties in Den Haag. De Nieuwe Regentes is een ondernemend theater en culturele ontmoetingsplek voor het stadsdeel Segbroek en de rest van de wereld en geeft onder meer ruimte aan laagdrempelige kunstzinnige en culturele activiteiten. Het culinaire deel van de avond komt voor rekening van Resto VanHarte. Op meer dan dertig plekken in het hele land brengt Resto VanHarte buurtbewoners samen rond de eettafel voor een betaalbare en gezonde driegangenmaaltijd.

‘Hartverwarmend ReVa’: vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2013, De Nieuwe Regentes, inloop vanaf 17.30u, aan tafel om 18.30u.

Zie voor informatie
: www.denieuweregentes.nl

Concept en uitvoering: Marieke Kersten, Merel Kuiper, Denise Pakes en Bas Wijnen

Met dank aan: alle bij de documentaire betrokken mensen en organisaties: Klep en co, burenhulp centrale, nachtpreventie, Aasra, IPS, IBS, Dialooghuis, ondernemersvereniging Beeklaan, Emma’s hof, uitvinderswijk, Daarnaast ook dank aan alle andere personen en organisaties die dit project mede mogelijk maken: stadsdeelkantoor Segbroek, Fonds 1818, De Nieuwe Regentes, Resto VanHarte,bewonersorganisatie ReVa, Boog, VOOR Welzijn en alle bij dit project betrokken vrijwilligers