Niet voor Iedereen

Een onderzoekende en experimentele voorstelling geïnspireerd op De Steppewolf van Hermann Hesse, gespeeld in een weerbarstige omgeving.

Niet voor Iedereen verhaalt over de innerlijke strijd van een man die worstelt met de tegenstrijdigheden in zijn ziel; het menselijke versus het dierlijke.
Bij Niet voor Iedereen is het publiek rechtstreeks getuige van het maakproces en wordt daarbij steeds op een ander spoor gezet. De voorstelling laveert tussen spel en realiteit; de spelers stappen in en uit hun rol, waarbij ze zichzelf en elkaar vragen stellen en hun twijfels uiten tijdens hun speelse worsteling met het materiaal. Waar is de grens tussen personage en acteur en zijn de spelers zich hier zelf wel van bewust?

Niet voor Iedereen is de vierde theaterproductie die door De Cultuurbrouwerij wordt gepresenteerd. De Cultuurbrouwerij bedenkt, maakt, faciliteert en produceert culturele producties op uiteenlopende locaties in Den Haag. Voor meer informatie: www.decultuurbrouwerij.nl

Voorstellingsdata:
16 september 19:30
17 september 14:30 en 19:30 (2011)

Gespeeld en gemaakt door Lokaal 69: Alma van Bers, Ilse van der Greft, Dieuwke Helder,Maaike Klaassen, Roland Peppinck, Janine Posthumus, Laura San Giorgi

Regie: Stephanie Hermes

Met dank aan: Culturalis, het Koorenhuis, Jeltje Danhof, Jaap Jan Helder, Coen Hamelink (www.coenmeteenc.nl), De Vloek en het bestuur van De Cultuurbrouwerij.