(P)uur Natuur

Stap op de fiets voor (P)uur Natuur

Meijendel: een schitterend natuurgebied met een rijke en veelbewogen geschiedenis. Waar de zee altijd op de achtergrond ruist. Waar de menukaart in het pannenkoekenhuis altijd plakt. Waar je in de schemering konijnen en vossen een ommetje ziet maken. Een gebied waar jong en oud naar toe trekt om .. te sporten, een pannenkoek te eten, naar de zee te kijken, een uiltje te knappen, zandkastelen te bouwen of een moeilijk gesprek te voeren?

(P)uur natuur was een theatrale fietstocht, bedacht en gemaakt door De Cultuurbrouwerij op zaterdag 14 en zondag 15 september. Met respect voor de natuur en alles wat er groeit en bloeit. Een vijfluik over de soms verwarrende relatie tussen mens en natuur. Laten we de natuur de natuur zijn? Of willen we de natuur naar onze menselijke hand zetten? De voorstelling vond plaats op vijf plekken in natuurgebied Meijendel.

Concept: Jeroen van der Aa, Trieneke van Epen, Wilma Marijnissen, Sandra Rispens, Annemiek van Soest, Bas Wijnen.

Spel: Jeroen van der Aa, Ingeborg Beerling, Trieneke van Epen, Simone la Haye, Rob Huijsen, Onno Kipp, Merel Kuiper, Frans Langeweg, Christel Meijer, Sandra Rispens, Maurice Snackers, Annemiek van Soest, Paul Wouters en Bas Wijnen.

Vormgeving: http://www.haagsekunstenaars.nl/cv/1086/

Choreografie: http://www.jaspervanluijk.com/

Met dank aan: Angela van der Sande, medewerkers Dunea, Noor Buur, Geert Haen, Coen Hamelink, Corine Keus, Henrik van Ketwich Verschuur, Breumelhof Bouw, Quadro-lijstenmakerij Westeinde 175 D/E, Simon Kamper, https://www.dunea.nl/contact/routebeschrijving/route-meijendel

http://www.cultuurschakel.nl/index.html http://www.fonds1818.nl/

http://www.bylandtstichting.nl/ http://www.prinsbernhardcultuurfonds.nl/

en alle vrijwilligers die tijdens de voorstellingsdagen deze voorstelling mede mogelijk maken.