Welcome to the Club

In november 2010 ging ‘Welcome to the Club’ onder regie van Ida van Esch in première. De tweede productie van De Cultuurbrouwerij.

‘Welcome to the Club’ is een sprankelende voorstelling waarin live muziek, dans en theater samensmelten op de dansvloer van de bekendste Haagse poptempel: Paard van Troje. Geïnspireerd door deze plek en de chemie van het uitgaan, maakte de Haagse theatermaakster Ida van Esch met haar spelers, een choreograaf en een DJ deze locatievoorstelling waarin negen individuen anno 2010 op de dansvloer worden geconfronteerd met de zoektocht naar elkaar en vooral, die naar zichzelf.

Spel: Suzan Abrahams, Ingeborg Beerling, Marloes van Benthem, Alma van Bers, Rob Huijsen, Misha van Blijswijk, Tamara Bronne, Dieuwke Helder, Ellen van Noort, Charlie Watkins

Regie: Ida van Esch

Choreografie: Pauline Levick

Muziek: Shitcluster (http://sc.sevcom.com)

‘Welcome to the Club’ is mede tot stand gekomen dankzij de steun van: Culturalis, Fonds 1818, VSB-Fonds, Rabobank Stimuleringsfonds, Theater Pierrot Luc Lutz, Paard van Troje (www.paard.nl), Theatergroep Drang, Coen Hamelink (www.coenmeteenc.nl), Harmen de Jong (www.harmendejong.nl), Lucas van Esch, Julia Bontes (C-breeze), Barend Visser en Andy Hut (studenten Multi-Media Design Alfa College) en het Bestuur van De Cultuurbrouwerij.