Wie zijn wij?

Wij zijn De Cultuurbrouwerij. In September 2009 richtten Bas, Ida, Jeroen en Julia, Cultuurbrouwers van het eerste uur, De Cultuurbrouwerij op. De Cultuurbrouwerij heeft de ambitie twee dingen te combineren: de stad Den Haag en haar creatieven die het leuk vinden om culturele producties te bedenken, te maken en natuurlijk uiteindelijk aan de bewoners van Den Haag te laten zien. Leidraad daarbij is dat Den Haag ons uitgangspunt is, zowel letterlijk als artistiek. Wij laten ons voor onze producties inspireren door deze stad achter de duinen. Door haar bewoners, haar panden, haar dromen, haar strijd, kortom…door haar verhalen. Je vindt ons dan ook elke keer weer op een andere, onverwachte plek in de stad.

Zo willen wij iets toevoegen aan Den Haag. Wij hopen haar verhalen tot leven te brengen, nieuwe verhalen te creëren en mensen de kans te geven zich verder te ontwikkelen in de podiumkunst. Mensen die daar op amateurniveau menig uurtje aan besteden en na afloop van al die cursussen en workshops verder willen blijven spelen.
De Cultuurbrouwerij is een stichting en heeft dus een bestuur dat ervoor zorgt dat De Cultuurbrouwerij kan blijven bestaan. Je kunt op allerlei manieren actief betrokken zijn bij De Cultuurbrouwerij. De Cultuurbrouwerij bestaat uit bevlogen mensen die op een serieuze manier actief willen zijn met de podiumkunsten. Ook jij kan daar deel van uitmaken! Heb jij een idee voor een goede productie of wil je in onze stukken meedoen als acteur of anderszins, dan horen we graag van je!
Neem contact met ons op.