Bestuur

Het bestuur van De Cultuurbrouwerij bestaat uit:

Bas Wijnen Voorzitter
Jeroen van der Aa Penningmeester
Rene Goverde Secretaris

Bas
Geboren in 1978. Woont in Den Haag. Is al jarenlang actief bezig met theater: als maker, speler en organisator. Rondde in 2010 zijn opleiding tot theatermaker af aan de Theaterfabriek in Rotterdam. Maakte voor de Cultuurbrouwerij zijn debuut als regisseur in mei 2010 met de avondvullende voorstelling ‘Masterplan Geluk’; een locatievoorstelling in de Haagse Boekhorststraat. Zijn tweede voorstelling ‘Stuut&Bruin, de laatste dag’ speelde in mei en juni 2011. Daarna werkte hij aan de projecten zoals ‘hartverwarmend ReVa’, ‘(P)uur Natuur’, ‘Verschuilen’ en ‘Plan-it Binckhorst’.

Jeroen
Geboren in 1976. Woont in Den Hoorn. Is naast projectmanager van onderzoekprojecten bij de TU Delft actief als acteur in het Haagse amateurtheater. Volgde verschillende acteercursussen bij het Koorenhuis. Daar ontwikkelde hij een voorliefde voor het locatietheater.

Rene
Woont in Scheveningen. Is naast beleidsmedewerker op gebied van Duurzaamheid bij de Rijksoverheid al jaren in Den Haag actief als acteur na diverse cursussen en voorstellingen via het Koorenhuis. Is ook te zien bij toneelgroep LouterNacht.